Politica de Soluționare a Reclamațiilor Utilizatorilor Finali

1. Introducere

Această politică stabilește modul în care compania noastră abordează și rezolvă reclamațiile și nemulțumirile utilizatorilor finali în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Ne angajăm să asigurăm o soluționare eficientă, corectă și promptă a oricăror reclamații.

2. Definiții

  • Utilizator Final: Orice persoană sau entitate care utilizează produsele sau serviciile noastre.
  • Reclamație: Orice nemulțumire sau plângere prezentată de un Utilizator Final cu privire la produsele sau serviciile noastre.

3. Depunerea Reclamațiilor

Utilizatorii Finali pot depune reclamații în scris sau prin intermediul canalelor de contact stabilite de compania noastră, precum adresa de e-mail sau formularul de contact de pe site-ul nostru. Reclamațiile trebuie să includă informații relevante, precum numele și detaliile de contact ale Utilizatorului Final, descrierea detaliată a reclamației și orice documente sau dovezi relevante.

4. Procesul de Soluționare a Reclamațiilor

a. Primirea Reclamației: Compania noastră va confirma primirea reclamației în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acesteia.

b. Investigarea Reclamației: Vom investiga reclamația cu promptitudine și în mod obiectiv, luând în considerare toate informațiile relevante.

c. Rezolvarea Reclamației: Compania noastră se angajează să ofere o soluție sau răspuns la reclamație în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acesteia. Soluția poate include remedierea situației, oferirea de compensații sau furnizarea de explicații detaliate cu privire la situația reclamată.

5. Comunicarea Rezultatelor

Vom comunica Utilizatorului Final rezultatele investigației și deciziile luate în legătură cu reclamația în mod clar și concis. În cazul în care soluția nu este satisfăcătoare pentru Utilizatorul Final, acesta poate avea dreptul să facă recurs în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

6. Îmbunătățirea Continuă

Compania noastră va utiliza informațiile obținute din procesul de soluționare a reclamațiilor pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre și pentru a preveni apariția unor situații similare în viitor.

7. Contact

Pentru a depune o reclamație sau pentru întrebări suplimentare legate de politica de soluționare a reclamațiilor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail  office@troiatech.ro sau la numărul de telefon 0726.115.115.

Această politică de soluționare a reclamațiilor a fost actualizată 2024.01.15

  • Denumirea companiei: TROIA TECHNOLOGY
  • Adresa Sediului Social: Iași, Tomești, Str. Stupinelor nr. 33
  • Cod unic de inregistrare: 45444038
  • Nr. Reg. Comertului: J22/62/2022
  • EUID: ROONRC.J22/62/2022
  • Telefon: 0726.115.115
  • Email: office@troiatech.ro