Servicii

Consultanță

Compania noastră vă oferă consultanță gratuită pe tot parcursul colaborării pentru adaptarea echipamentelor la nevoile dumneavoastră și la cerințele pieței, precum și pentru alegerea locației potrivite deschiderii unei spălătorii self service.

Oferim consultanță de la proiectare până la amenajarea locației alese de dumneavoastră, de la început și pînă la finalizarea întregului proiect.

Vă oferim gratuit atât proiecte pentru implementarea spălătoriei dumneavoastră, cât și documentația tehnică necesară implementării produselor comercializate de noi.

După implementarea proiectului vă oferim consultanță post vânzare.

Produse TroiaTech

Proiectare

Compania noastră vă pune la dispoziție servicii de proiectare pentru structuri realizate din oțeluri inoxidabile, cât și pentru amenajarea întregii locații, adaptate arhitecturii și condițiilor de mediu.

Proiectăm și optimizăm echipamentele in funcție de cerințele și nevoile clienților, dar fără a face rabat de la standardele de calitate, pe care noi le promovam cu încredere.

Vă oferim soluții „la cheie” în ceea ce privește realizarea unei spălătorii auto în regim self service.

Oferta servicii TroiaTech

Execuție

Compania noastră execută echipamente pentru spălătorii auto în regim self service, structuri metalice, aspiratoare, storcătoare de lavete, precum și multe alte accesorii necesare unei bune funcționări a întregii spălătorii.

Timpii de execuție variază în funcție de complexitatea proiectului, dar nu mai mult de 60 de zile de la demararea lucrărilor.

Garanții

Suntem singura companie din România care oferă o garanție de 5 ani pentru partea electronică pe care o producem pentru echipamentele noastre.

Asigurăm garanția pe întreg echipamentul, dar și posibilitatea încheierii unui contract de mentenanță post vânzare.

Compania noastră are implementate doua certificări la nivel European, ISO 9001 pentru garanția calității și marcajul CE pentru siguranța dumneavoastră și a utilizatorilor dumneavoastră.