Servicii

Consultanta

Compania noastra va ofera consultanta gratuita pentru adaptarea echipamentelor la nevoile dumneavoastra si cerintele pietei, precum si pentru alegerea locatiei potrivite deschiderii unei spalatorii self service.

Oferim consultanta inca din perioada de proiectare precum si in amenajarea locatiei alese de dumneavoastra, de la inceput si pana la finalizarea intregului proiect.

Va oferim gratuit atat proiecte pentru implementarea spalatoriei dumneavoastra, cat si documentatia tehnica necesara implementarii produselor comercializate de noi.

Dupa implementarea proiectului va oferim si consultanta post vanzare.

 

Proiectare

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de proiectare pentru structuri realizate din oteluri inoxidabile, cat si pentru amenajarea intregii locatii, adaptate arhitecturii si conditiilor de mediu.

Proiectam si optimizam echipamentele in functie de cerintele clientilor, dar fara a face rabat de la standardele de calitate, pe care noi le promovam.

Va oferim solutii „la cheie” in ceea ce priveste realizarea unei spalatorii auto in regim self service.

 

Executie

Compania noastra executa echipamente pentru spalatorii auto in regim self service, structuri metalice, aspiratoare, storcatoare de lavete precum si multe alte acesorii necesare unei bune functionari a intregii spalatorii.

Timpii de executie variaza in functie de complexitatea proiecului, dar nu mai mult de 60 de zile de la demararea lucrarilor.

 

Garantii

Suntem singura companie din Romania care oferim o garantie de 5 ani pentru partea electronica pe care o producem pentru echipamentele noastre.

Asiguram garantia pe intreg echipametul atat la vanzare cat si posibilitatea incheierii unui contract de mentenanta post vanzare.

Compania noastra are implementate doua certificari la nivel European, ISO 9001 pentru garantia calitatii si marcajul CE pentru siguranta dumneavoastra si a utilizatorilor.