Furnizorul de echipament pentru o spălătorie self service – Nu face aceste greșeli!

În ultima perioadă afacerile cu spălătorie self service au început sa ia amploare, deoarece posesorii de autoturisme câștigă timp la un preț redus, prin accesarea acestor servicii. Din acest motiv a crescut cererea de ofertă pentru echipamente self service, iar “Micii producători” au apărut peste noapte și promovează echipamente la un preț scăzut.

Riscurile colaborării cu un furnizor greșit

Când îți lași afacerea pe mâinile cui nu trebuie, chiar dacă vorbim despre o spălătorie self service, lucrurile pot degenera extrem de mult și în direcții în care nu îți dorești. O afacere implică oricum un număr destul de mare de riscuri, de ce să nu reduci aceste riscuri cât de mult posibil? 

Pentru ca o spălătorie self service să aibă o rată de succes cât mai mare, trebuie să iei în considerare că echipamentul este cel mai important. El este experiența clientului, performanța și eficiența. Dacă echipamentul este bun, nu mai contează cât costă o spălători auto cu fise pentru că oricum costurile sunt destul de mici. Și deși sunt extrem de mici, mai sunt și amortizate rapid datorită cheltuielilor mici. 

Iată o listă de riscuri la care te expui dacă deschizi o spălătorie auto self service cu un furnizor fără experiență:

  • Calitatea echipamentului și probleme – Dacă vei lucra cu un furnizor de echipamente care nu are foarte multă experiență, riști să deschizi o spălătorie self service echipată cu dotări de calitate slabă, care se defectează frecvent și care vor forța spălătoria să nu funcționeze la capacitate maximă foarte mult timp. Vei avea sesiuni lungi de service care se vor traduce în timp și bani pierduți.
  • Servicii slabe de asistență – După achiziția echipamentelor pentru o afacere cu spălătorie auto, furnizorul nu are experiența necesară pentru a-ți oferi asistență. Deci în cazul unor incompatibilități, probleme de montaj, garanții sau defecțiuni, furnizorul va rezolva greoi situațiile.
  • Erori și echipamente incompatibile – Punctul 2 ne aduce direct la punctul 3 unde există riscul ca un furnizor fără experiență să furnizeze chiar un set de echipamente care nu se potrivesc nevoilor afacerii. Astfel, vei face achiziții suplimentare și vei avea costuri mai mari.
  • Întârzieri la livrări și montaje – Ce poate fi mai rău decât să amâni deschiderea unei afaceri cu spălătorie auto self service din cauze furnizorului? Un furnizor care nu poate livra la timp, care întârzie cu săptămâni sau luni de zile și care nu reușește să pună în funcțiune echipamentul unei spălătorii self service.

Înainte de alegerea unui furnizor, trebuie să faceți o analiză amănunțită a pieței, iar Troiatech vă stă la dispoziție pentru toate întrebările pe care le aveți despre o asemenea afacere.

Noi te sfătuim ca atunci când te hotărăști pentru o investiție într-o spălătorie self service, să adresezi furnizorului / partenerului următoarele întrebări:

Furnizorul a mai construit o spălătorie self service?

Este una dintre cele mai importante întrebări pe care ar trebui sa o adresezi celui care urmează să îți devină partener pentru furnizarea de echipamente self service. O mare parte dintre „Micii producători” apăruți peste noapte nu au construit și nu au tehnologia necesara realizării unor echipamente profesionale.

La aceasta ora noi avem o experiență de peste 5 ani în acest domeniu și peste 250 de echipamente furnizate și montate cu succes.

Noi îți putem pune la dispoziție referințe de la partenerii noștri care se bucura de rezultatele obținute alături de noi.

Furnizorul are certificările și acreditările necesare?

Acest aspect este de asemenea foarte important, deoarece certificările și acreditările sunt eliberate de foruri Europene care atesta profesionalismul în execuție și siguranță.

Un furnizor de servicii care este certificat ISO 9001 dispune de multe avantaje, deoarece poate să își asigure partenerii că oferta sa reprezintă calitate si încredere.

Marcajul CE certifică faptul că un produs îndeplinește cerințele esențiale privind siguranța și sănătatea utilizatorului, poate fi comercializat și pus în funcțiune pe piata Uniunii Europene.

Pentru că suntem responsabili și dorim să oferim încredere și siguranță partenerilor noștri, deținem certificare ISO 9001 și acreditare marcaj CE.

Furnizorul deține spații de producție?

Te sfătuim și te încurajăm ca atunci când te decizi să faci o investiție într-o spălătorie self service sa soliciți o vizită în spațiile de producție ale furnizorului pentru a vedea cum sunt asamblate echipamentele.

Noi te invităm să faci o vizita în spațiul nostru de producție și te așteptăm cu porțile deschise pentru a putea vedea echipamentele în diverse faze ale producției în parcul industrial Tomești str. Stupinelor, nr.33 din județul Iași.

Furnizorul deține logistica necesară / potrivită pentru operarea spălătoriei după punerea în funcțiune?

Este un aspect care trebuie tratat cu foarte mare seriozitate după punerea spălătoriei self service în funcțiune, deoarece mulți „producători” nu oferă garanție, întreținere și consumabilele necesare unei bune operări a spălătoriei.

Noi suntem singurii producători de pe piața României care oferim o garanție de 3 ani pentru partea electronică. De asemenea, oferim o garanție de 1 an pentru restul echipamentelor și stoc permanent de detergenți și consumabile necesare unei bune funcționări.

Sperăm că am reușit sa venim în sprijinul tău cu privire la unele aspecte de care ar trebui sa ții cont când te hotărăști să faci o investiție într-o spălătorie self service. Pentru alte informații și oferte personalizate te invităm să ne contactezi folosind datele din pagina de Contact.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.