Alegerea furnizorului de echipamente self service

In ultima perioada spalatoriile auto in regim self service au inceput sa ia amploare, deoarece posesorii de autoturisme castiga timp la un pret scazut, prin accesarea acestor servicii. Din acest motiv a crescut cererea de oferta pentru echipamente self service, iar “Micii producatori” au aparut peste noapte si promoveaza echipamente la un pret scazut.

Noi va sfatuim ca atunci cand va hotarati pentru o astfel de investitie intr-o spalatorie self service, sa adresati furnizorului / partenerului urmatoarele intrebari:

FURNIZORUL A MAI CONSTRUIT SPALATORII SELF SERVICE?

Este una dintre cele mai importante intrebari pe care ar trebui sa o adresati celui care urmeza sa va devina partener pentru furnizarea de echipamente self service. „Micii producatori” aparuti peste noapte nu au construit si nu au tehnologia necesara realizarii unor echipamente profesionale.

La aceasta ora noi avem o experienta de 5 ani in acest domeniu si peste 250 de echipamente furnizate si montate.

Noi va putem furniza referinte de la pertenerii nostrii care se bucura de rezultatele obtinute alaturi de noi.

FURNIZORUL ARE CERTIFICARI SI ACREDITARI?

Acest aspect este deasemenea foarte important, deoarece certificarile si acreditarile sunt eliberate de foruri Europene care atesta profesionalismul in executie si siguranta.

Un furnizor de servicii care este certificat ISO 9001 dispune de multe avantaje, deoarece poate sa isi asigure partenerii ca tot ceea ce ofera reprezinta calitate si incredere.

Marcajul CE certifica ca un produs indeplineste cerintele esentiale privind siguranta si sanatatea utilizatorului si poate fi comercializat si pus in functiune pe piata Uniunii Europene.

Pentru ca suntem responsabili si dorim sa oferim incredere si siguranta pentru partenerii nostri detinem certificare ISO 9001 si acreditare marcaj CE.

FURNIZORUL DETINE SPATII DE PRODUCTIE?

Va sfatuim si va incurajam ca atunci cand va hotarati sa faceti o astfel de investitie intr-o spalatorie self service sa cereti o vizita in spatiile de productie ale furnizorului pentru a vedea cum sunt asamblate echipamentele.

Noi va propunem o vizita in spatiul nostru de productie si va asteptam cu portile deschise pentru a putea vedea echipamentele in diverse faze ale productiei in parcul industrial Tomesti str. Stupinelor, nr.33.

FURNIZORUL ARE LOGISTICA PENTRU OPERAREA SPALATORIEI DUPA PUNEREA IN FUNCTIUNE?

Este un aspect care trebuie foarte serios de luat in seama dupa punerea spalatoriei self service in functiune, deoarece multi „producatori” nu ofera garantie, intretinere si consumabilele necesare unei bune operari a spalatoriei.

Noi suntem singurii de piata Romaniei care oferim o garantie de 3 ani pentru partea electronica. De asemenea oferim o garantie de 1 an pentru restul echipamentelor si stoc permanent de detergenti si consumabile necesare unei bune functionari.

In speranta ca am reusit sa va captam atentia cu privire la unele aspecte de care ar trebui sa tineti cont cand va hotarati sa faceti o investitie intr-o spalatorie self service, va multumim ca ati avut rabdare sa cititi acest articol.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.