Sfaturi utile pentru o spalatorie de succes

Daca sunteti in cautarea de informatii pentru a deschide o spalatorie auto de tip self service, atunci va aflati in locul potrivit, in cele ce urmeaza va vom oferi cateva sfaturi pentru a avea success garantat.
Pentru a avea success cu spalatoria ta, ar trebui sa tineti cont de anumiti factori inca din “fasa” proiectului.
Unul dintre cei mai importati factori pentru succesul garantat este alegerea locatie, de aceea trebuie sa luati in considerare ca:

  • locatia sa fie usor accesibila de preferat in zone aglomerate;
  • sa aiba o vizibilitate buna;
  • daca optati sa construiti o spalatorie auto de tip self service intr-o zona rurala atunci ar trebui sa alegeti o zona intens circulate;
  • ideal pentru acest tip de bussines sunt locatiile care permit construirea unei spalatorii auto cu flux, posibilitate de a oferii locuri de parcare in zona de prespalare si oferirea de locuri de serviciu in zona de cosmetica auto.

Pe langa o locatie buna aleasa dupa criteriile de mai sus, trebuie sa tineti cont ca in ultimii ani in acest domeniu inovatia si-a pus foarte bine amprenta ajungand la nivelul in care intr-o spalatorie auto de tip self service vi se ofera mai multe servicii decat intr-o spalatorie clasica, de aceea si clientii finali au devenit mai pretentiosi.
De aceea ar trebui sa fiti atenti la echipamentele pe care le alegeti si in special la configuratia acestora. La momentul actual noi am dezvoltat a treia generatie de echipamente dedicate spalatoriilor auto self service.
Fiind producatori de echipamente self service si dezvoltatori de software am creat echipamente usor de adaptat nevoilor dumneavoastra, cu interfata prietenoasa pentru utilizatori.
La momentul actual pentru a fi in trend cu ceea ce isi doresc utilizatorii spalatoriilor self service, noi recomandam echipamentele dedicate utilizarii in regim self. De asemenea noi recomandam folosirea de echipamente cu minim 5 programe, pentru a acoperi cerintele utilizatorului.
Din experienta noastra o spălătorie auto self-service noua își câștigă aproape jumătate din clienții fideli în primele 6 luni. Pentru a pastra acesti clienti fideli care pot genera noi clienți trebuie sa fiti in pas cu trendul din industria spalatoriilor auto self service si tot timpul sa oferiti aceeasi calitate a serviciilor.

Daca veti tine cont de aceste sfaturi atunci spalatoria dumneavostra self service va fi cea mai cautata si nu ramane altceva de facut decat sa ne contactati pentru a dezvolta impreuna cea mai buna spalatorie.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.