Sfaturi utile pentru o spălătorie auto self service de succes

Dacă ești pornit să faci investiția corectă în anul 2023 și ai nevoie de informații pentru a deschide o spălătorie auto self service, aici vei găsi cele mai importante sfaturi pe care ți le putem oferi pentru ca noua ta afacere să aibă o rată de succes cât mai mare. Nu uita că trebuie să tratezi totul cu seriozitate, iar o spălătorie auto self service este o afacere în toată regula.

Prin urmare, nu uita că planul de afaceri, bugetul inițial și achizițiile pe care trebuie să le faci sunt etape extrem de importante. Ține cont de aceste detalii, iar cu ajutorul experienței noastre, vei putea chiar face și echiparea premium a spălătoriei.

Spălătorie Self Service – Cei mai importanți 4 Factori

Echipa Troia Technology are experiență extinsă în ceea ce privește comercializarea de echipamente pentru o spălătorie self service. Deoarece suntem furnizori pentru atât de multe afaceri pe această ramură, știm cu exactitate care sunt factorii care dictează succesul unei spălătorii self service. Prin urmare, îți vom oferi și tie informații despre care sunt cei mai importanți 4 factori ce pot face diferența dintre o spălătorie auto self service profitabilă și una nu atât de profitabilă.

  • Locația trebuie să fie ușor accesibilă, de preferat în zone aglomerate
  • O spălătorie auto self service trebuie să fie vizibilă de pe carosabil
  • Dacă optezi pentru construcție unei spălătorii auto self service într-o zona rurală, atunci este recomandat să alegi zonă intens circulată
  • Ideale pentru acest tip de business sunt locațiile care permit construirea unei spălătorii auto cu flux, cu posibilitatea de a oferi locuri de parcare în zona de prespălare și locuri de serviciu în zona de cosmetică auto

În ceea ce privește setul de echipamente pentru spălătorie auto self service, Troiatech te poate ajuta cu absolut tot ce ai nevoie pentru a garanta că fiecare client care pășește în stațiile de spălare poate beneficia de un serviciu complet de spălare, rapid, premium cu produse eficiente și care îl va ajuta să își curețe autovehicului cu nu mai mult de 7 RON.

O spălătorie auto self service este în ton cu inovația

Și când vorbim cu anumiți clienți despre modelul de business al unei spălătorii auto self service sau chiar despre cât costă o spălătorie auto cu fise, aceștia sunt uimiți de cât de mult se schimbă industria și cât de mult au ajuns clienții să aprecieze serviciile pe care pot pune propria mână pentru a simți calitatea produselor și eficiența unui lucru bine făcut. 

Să îți speli singur mașina la spălătorie ar fi fost un lucru ieșit din comun acum 10 ani, dar când poți face acest lucru pentru un cost de 10 ori mai mic, cu rezultate de care ești direct responsabil, transformă o spălătorie auto self service într-un business care inovează nu una ci mai multe ramuri ale industriei.

Pe lângă o locație bine aleasă conform criteriilor de mai sus, vă recomandăm să țineți cont de faptul că, în ultimii ani, în acest domeniu inovația și-a pus foarte bine amprenta, ajungând la nivelul în care într-o spălătorie auto self service se oferă mai multe servicii decât într-o spălătorie clasică, de aceea și clienții finali au cerințe ridicate.

Echipamente spălătorie auto self service Troiatech

Se recomandă o atenție deosebită echipamentelor pe care le achiziționați și, în mod special la configurația acestora. La momentul actual, Troia Technology a dezvoltat a treia generație de echipamente dedicate pentru spălătorii auto self service.

Fiind producători de echipamente self service și dezvoltatori de software, am creat echipamente care se adaptează nevoilor fiecărui antreprenor. În funcție de cerințele clienților și de serviciile care sunt oferite, Troiatech Technology este pregătită să vă facă o ofertă pentru echiparea completă a stațiilor de spălare self service.

La momentul actual, pentru a fi în trend cu dorințele și nevoile utilizatorilor spălătoriilor self service, noi recomandăm echipamentele dedicate utilizării în regim self. De asemenea, noi recomandăm folosirea de echipamente cu minim 5 programe, cu scopul de a acoperi cât mai bine cerințele utilizatorului.

Din experiența noastră, o spălătorie auto self-service nouă își câștigă aproape jumătate din clienții fideli în primele 6 luni. Pentru a păstra acești clienți fideli o perioadă cât mai îndelungată de timp, clienți care, la rândul lor, pot recomanda noi clienți, trebuie să fiți în pas cu trendul din industria spălătoriilor auto self service. Totodată, vă recomandăm ca întotdeauna să oferiți aceeași calitate înaltă a serviciilor pe care le prestați.

Spălătorie Self Wash

Ținând cont sfaturile de mai sus, spălătoria dumneavoastră self service va fi cea mai căutată dintre toate spălătoriile, iar ceea ce vă rămâne de făcut este să ne contactați pentru a dezvolta împreună cea mai bună variantă de spălătorie self service.